Ögonhälsokontroll

Du träffar en specialist inom diagnostik av ögonsjukdomar.

Du har möjligheter att träffa samma person under dina besök.

Ögonhälsokontroll och vilka ögonsjukdomar finns i släkten?

Det är viktigt att man har koll på sin ögonhälsa. Känner man till i tid att man har vissa förändringar, så finns det oftast behandlingsmetoder härför. Vid de flesta ögonsjukdomar är en snabb diagnos och eventuell medicinsk behandling viktig att sätta in tidigt annars kan man riskera att mista synen som inte går att få tillbaka.

- Medium: Här görs en mer omfattande synundersökning, tryckmätning och undersökning med hjälp av biomikroskop

- Stor: Här görs en avancerad kontroll av synen inklusive biomikroskop, tryckmätning, synfältsmätning samt ögonbottensfotografering.

 Korta tiden för undersökning och diagnos:

-          Vi undersöker dina ögon och ställer en omedelbar diagnos som gör att du direkt får reda på vad du har för besvär eller sjukdom och vad man kan göra åt det.

-          Kom till rätt läkare direkt. Olika ögonläkare är specialiserade på olika sjukdomar. Genom att vi diagnostiserar omgående och tar reda på ditt behov remitterar vi direkt till rätt läkare och vi förkortar därmed väntetiden för dig genom att få adekvat vård.

Du träffar alltid din personliga ögonspecialist som känner dig och kan din bakgrund när det gäller dina ögon.

Några exempel på ögonsjukdomar:

Gråstarr

Grönstarr

En typ av behandling för grönstarr

Vill du veta mer?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>